NOVO! Ažurirana MPM linija za motocikle

Kao dobavljač punog asortimana automobilskih ulja i tečnosti, MPM takođe nudi kompletnu paletu za motocikle, skutere i mopede. Tehnologija motora se brzo razvija, što uključuje i motore za motocikle. To podrazumijeva veću potrošnju ulja i tečnosti da bi ovi motori mogli da postignu svoje optimalne performanse. Zato Vam MPM sa ponosom predstavlja novosti u liniji proizvoda Motorcycle Line. Uz nekoliko nadogradnji i tri potpuno nova proizvoda, MPM Motorcycle Line sada pokriva 95% ulja za motocikle.

Nadogradnja dvotaktnih mješavina

Dvotaktna ulja ispunjavaju najsavremenije zahtjeve, kako za standardnu upotrebu u putničkom saobraćaju, tako i za teške uslove na stazama i na takmičenjima. Za dvotaktne skutere, proizvod MPM 43000 nadograđen je specifikacijom JASO FD (niska emisija dima), što znači da ovaj proizvod ispunjava najstrože zahtjeve po pitanju ekologije. Za terensku vožnju, trke, kros i karting, MPM 43000K i MPM 43000R nadograđeni su tehnologijom mješavine Ester. Time se omogućuju još bolja svojstva podmazivanja pri velikim brzinama i optimalne performanse motora. Proizvodi MPM su se više puta iskazali kao pogodni za pružanje vrhunskih performansi na takmičenjima i prvenstvima!

Nadogradnja ulja za četvorotaktne motore

MPM-ova ulja za četvorotaktne motore (sa različitim viskozitetom) sada su u skladu sa specifikacijom JASO MA2 i najnovijom specifikacijom API SN, zahvaljujući novoj tehnologiji Ester, koja značajno povećava njihov opseg primjene.

Nadogradnja ulja za viljuškare

MPM nudi ulja za viljuškare sa četiri različita viskoziteta, od 5W do 20W. Sva su nadograđena tehnologijom Premium Synthetic kako bi pružila još bolju amortizaciju i stabilnost prednjeg vješanja, a samim tim i bolje uslove vožnje.


Osim toga, MPM je dodao u svoj asortiman još tri nova ulja za četvorotaktne motore:


MPM 54000A

Da bi skuterima sa četvorotaktnim motorom sa CVT mjenjačem omogućio upotrebu motornog ulja koje propisuje OEM, MPM je uveo novi proizvod, ulje MPM 54000A za četvorotaktne motocikle 10W-30 Semi Synthetic MB sa specifikacijama JASO MB i API SJ.


MPM 54000S

Novo ulje MPM 54000S za četvorotaktne motocikle 10W-50 Premium Synthetic dopunjuje postojeću MPM-ovu liniju za motore specifikacijama API SN i JASO MA2. Ovo napredno motorno ulje posebno odgovara japanskim motorima koji se proizvode od 2015. godine.


MPM 58000

Za krajnje-sportsku upotrebu na ulicama, stazama i u terenskoj vožnji, u asortiman je dodato novo ulje MPM 58000 za četvorotaktne motocikle 10W-60 Premium Synthetic Ester Racing. Posebno je razvijeno za ekstremne temperature i teške uslove. Ovaj novi proizvod izrađen je prema najnovijoj tehnologiji i specifikacijama: API SN; JASO MA2. Ovo motorno ulje posebno odgovara italijanskim motociklima i skuterima kao što su Ducati, MV Agusta i Aprilia.


Ovaj novi portfelj MPM-a nudi veoma lijep i kompletan asortiman za održavanje Vašeg motocikla, skutera ili mopeda u skladu sa zahtjevima OEM.

Tehnička pitanja:
Kontakt tehničkoj podršci firme MPM

Motoroil MPM News Product Product News
MPM Product News Motorcycle - CS · 1,75 MB
MPM Product News Motorcycle - DE · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - EL · 1,82 MB
MPM Product News Motorcycle - EN · 1,74 MB
MPM Product News Motorcycle - FR · 1,75 MB
MPM Product News Motorcycle - HU · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - IT · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - NL · 1,77 MB
MPM Product News Motorcycle - PL · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - RO · 1,75 MB
MPM Product News Motorcycle - SK · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - SL · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - SR · 1,74 MB
MPM Product News Motorcycle - SV · 1,77 MB
MPM Product News Motorcycle - UK · 1,76 MB

MPM vesti

zatvori